Specialtransporter från Gävle ända till Stockholm

Din expert på specialtransporter

Behöver du få grus eller byggmaterial transporterat till ditt byggprojekt i Gävle, Tierp, Uppsala eller Stockholm? då har du kommit rätt. Däckkungen är experter på att utföra specialtransporter från Gävle ända till Stockholm. Vi har en gedigen erfarenhet inom branschen och garanterar högsta kvalitet på våra transporter av olika materialtyper.

Vi har specialiserat oss på att köra grus och byggmaterial med våra anläggningsbilar. Detta innebär att vi har utrustning som är anpassad för att hantera tunga laster och vi tar alltid hänsyn till säkerheten när vi utför våra transporter.

Vi har en modern fordonsflotta, vilket innebär att vi kan hantera transporter av olika storlek och volym. Vi ser till att allt material transporteras på ett säkert och effektivt sätt, samtidigt som vi tar hänsyn till miljön och samhället omkring oss.

Våra medarbetare är erfarna och välutbildade inom specialtransporter och vi arbetar alltid med största möjliga noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och vi skräddarsyr våra tjänster efter varje kunds

Kontakta oss

Kontakta oss!

Behöver du få gruset transporterat bort? Är det kanske byggmaterial du behöver till byggprojektet? Du kan alltid ringa oss på 0739-979 302 om du har några frågor. Ibland hinner vi inte svara, då kan du skicka in din fråga genom att använda formuläret nedan. Vi återkommer så snart vi kan.

Din materialleverantör - Följande transporterar vi

Grus

Är det grus som behöver transporteras till bygget eller bort från det, så kan vi utföra det. Vi levererar allt berg- och fyllnadsmaterial som våra kunder kan tänkas behöva, oavsett om det gäller grus, sand, bergkross eller schaktmassor.

Byggmaterial

Våra specialtransporter inkluderar bland annat transport av tunga och stora material, såsom betongelement, stålkonstruktioner och takplåt. Vi har även möjlighet att transportera material som kräver särskild hantering och skydd, såsom glas och känsliga elektroniska komponenter.

Avfall

Vi kan hjälpa dig md din återvinning och avfallstransport. Vi har containers i olika storlekar och kan därmed erbjuda dig en passande lösning. Vi tar hand om avfallet enligt rådande regler för branschen, tryggt och säkert.

 Industrigatan 14

802 83 Gävle

Vi har öppet 24 timmar om veckan

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Däckkungen aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Däckkungen.