Markentreprenad i Gälve

Markarbeten av högsta kvalitet

Däcckungen är ditt företag för markentreprenad i Gävle med mångårig erfarenhet och högsta kompetens inom branschen. Vi utför markarbeten åt både privatpersoner och företag, och vårt mål är alltid att leverera resultat av högsta kvalitet, oavsett projektets omfattning eller typ. Vi är stolta över att ha byggt upp en stark och lojal kundkrets genom åren, som alltid återkommer till oss när de behöver hjälp med sina markarbeten.

Våra tjänster innefattar bland annat grävning, schaktning, planering, grundläggning, asfaltering och mycket mer. Vi har en stor och modern maskinpark som säkerställer effektivitet, noggrannhet och snabbhet i vårt arbete, samtidigt som vi alltid följer alla nödvändiga säkerhetskrav och miljöstandarder.

Vi förstår vikten av att kunna anpassa oss efter våra kunders önskemål och behov, och vi lägger därför stor vikt vid kommunikation och samarbete med våra kunder under hela projektet. Vi arbetar alltid med högsta möjliga noggrannhet och precision för att säkerställa att våra kunder får exakt det resultat de önskar. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt och ta reda på hur vi kan hjälpa till att uppfylla dina markarbetesbehov på ett pålitligt och professionellt sätt.

Kontakta oss

Kontakta oss!

Är du i behov av grävarbeten eller stubbröjning? Du kan alltid ringa oss på 0739-979 302 om du har några frågor. Ibland hinner vi inte svara, då kan du skicka in din fråga genom att använda formuläret nedan. Vi återkommer så snart vi kan.

Följande tjänster gör vi inom markarbeten

Schaktningsarbeten

Är det dags att bygga ett nytt hus? Vi förbereder marken för villagrunden som först måste byggas. Vi utför schaktningsarbeten i andra sammanhang som exempelvis dräneringsarbeten, avloppsarbeten och anläggning av vägar och parkeringsplatser.

Stubbröjning

Är det dags att rensa efter nerhuggna träd och ta bort stubbar från marken? Detta kan vara en långdragen och jobbig process som kräver specialverktyg och utrustning, vilket innebär att det är en uppgift som bäst utförs av en professionell stubbröjningsfirma som Däckkungen. 

Grävning

Vi har lång erfarenhet av grävarbeten och utför vårt arbete med högsta kvalitet och noggrannhet. Vi använder oss av moderna maskiner och teknik för att säkerställa att arbetet blir effektivt och korrekt utfört. Vi utför exempelvis grävning av pooler, uppfyllnad av mark och anläggning av avlopp och dräneringssystem.

 Industrigatan 14

802 83 Gävle

Vi har öppet 24 timmar om veckan

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Däckkungen aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Däckkungen.