Köpa däck Hofors

Försäljning av däck

Går du i tankarna på att nya köpa däck och är intresserad av vad vi har att erbjuda? Befinner du dig dessutom i Hofors och behöver köpa däck? Här på vår eminenta däckfirma, HBN transport AB, har vi försäljning av däck från välkända tillverkare med ett högt anseende på marknaden såväl internationellt som nationellt. I samband med att du kontaktar oss för att köpa däck, går vi tillsammans igenom specifika önskemål och behov. Vi hittar sedan ett par däck som är anpassade utifrån din bil och dina önskemål. Skulle du vilja ha hjälp med monteringen av däcken, så utför vi självklart det jobbet också.

Vi tycker att säkerheten på vägarna är A och O. Vi säljer därför inga däck med undermålig kvalitet. När du handlar däck av oss kan du vara fullständigt trygg när du ger dig ut på vägarna oavsett vad det är för väglag, men givetvis bör man anpassa körningen utifrån de förhållanden som råder för tillfället. Allt arbete som våra medarbetare utför präglas av kvalitet och noggrannhet, och vi värdesätter högt att ha bra relationer med våra kunder, såväl nuvarande som potentiella.

 

Vi vänder oss som sagt till alla i Hofors som vill köpa däck, men på vår firma kan man få hjälp med allt möjligt som har med däcken att göra. Vi kan hjälpa dig att kontrollera dina befintliga däck avseende förslitningar, mönsterdjup, balansering och mycket mer. Tveka inte på att kontakta oss redan idag och läs gärna mer om oss här! Vet du inte vilka däck du behöver? Inga problem, vi bistår givetvis med vår expertis och ser till att du får rätt däck till din bil.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

HBN Transport AB

Bashir Nagibi

Geodetgatan29
802 58 Gävle

bashir.nagibi@hotmail.com

073-9979302