Däckservice Ockelbo

Förstklassig service

Befinner du dig i Ockelbo och behöver däckservice har du kommit till rätt däckfirma. För att din bil ska transporteras med säkerhet på vägarna, så är det viktigt att däcken fungerar som de ska. Skulle det vara något fel på däcken, kan du alltid lämna in bilen till oss på HBN Transport AB. Vi går noggrant igenom alla delarna av däcken och åtgärdar eventuella brister eller fel. Du kan alltid känna dig trygg med att vi utför ett kvalitativt arbete, vi besitter stor kunskap inom området är väl medvetna om vad som krävs för ett bra resultat.

Alla våra medarbetare besitter ett stort kunnande genom att de har år av erfarenhet när det kommer till däckservice. Vi har ett stort antal kunder som är mycket nöjda med den service de erhållit av oss, och vi ser fram mot att ta emot såväl gamla som nya kunder. Vi är den perfekta firman för alla i Ockelbo med behov av däckservice.

 

Vi erbjuder bland annat tjänster inom reparation och service samt erbjudanden när det kommer till just däck. Av oss kan du få hjälp med saker som balansering, däcktvätt, däckbyte och däckmontering. Kanske har du fått punktering? Vänd dig då till oss! Vi tycker att säkerheten på vägarna är A och O. Vi utför all däckservice med fokus på noggrannhet. När du vänder dig till oss kan du vara helt trygg när du ger dig ut på vägarna oavsett vad det är för väglag, men givetvis bör man alltid anpassa körningen utifrån de förhållanden som råder för tillfället. Allt arbete som våra medarbetare utför präglas av kvalitet, och vi värdesätter kundservice väldigt högt. Kontakta oss för att boka din service redan idag och läs gärna mer om oss här!

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

HBN Transport AB

Bashir Nagibi

Geodetgatan29
802 58 Gävle

bashir.nagibi@hotmail.com

073-9979302