Komplett däckservice & däckreparation i Gävle

Förstklassig däckservice hos Däckkungen

Bland de viktigaste komponenterna i bilen är däcken. Det är dem som har kontakt med väggen och dess skick avgör om väggreppet är bra nog. För att du ska kunna färdas säkert med bilen på vägarna, är det viktigt att däcken har ett bra väggrepp. Annars ökar risken för diverse missöden som exempelvis, sladd, avåkningar eller punkteringar. Detta kan i värsta fall leda till en bilolycka. Skulle det vara något fel på dina däck, kan du alltid lämna in bilen till oss på Däckkungen. Vi går noggrant igenom alla delarna av däcken och åtgärdar eventuella brister eller fel. Självklart delger vi dig all information om däckens skick och utförda arbeten men ger dig även råd om vad du bör vidta för åtgärder. Du kan alltid känna dig trygg med att vi utför ett kvalitativt arbete då vi besitter stor kunskap inom området och är väl medvetna om vad som krävs för ett bra resultat.

Mobil däckservice och öppet dygnet runt

Har du mycket att göra om dagarna? Är du ute i sista stund med däckbytet? Vi vet att det kan vara svårt för dig som kund att få vardagen att gå ihop. Kanske slutar du sent och har svårt att hinna till ett däckbyte som du har bokat in en vardagskväll. Vi har helgöppet i vår däckverkstad just för att du som kund ska kunna få det gjort utan någon stress och därmed spara tid. 
Gör det enkelt för dig och lämna in bilen hos oss för däckbyte, så kan du ägna tiden åt annat.

Vi har mobila däckverkstäder som vi åker till olika städer och utför däckservice och däckreparationer med. Har du en större fordonsflotta i ditt företag som är i behov av däckbyte eller däckservice kan du kontakta oss så kan vi åka till ert företag och utföra arbetet där. Vårt arbetsområde är Gävle, Tierp, Sandviken, Hofors, men även söderut till Uppsala och Stockholm.

Kontakta oss

Beställ däck

Är du i behov av nya däck, kontakta oss så hjälper vi dig att få fram det som passar just din bil. Vi säljer och levererar de bästa däcken inom marknaden.

Beställ däck!

Kontakta oss!

Du kan alltid ringa oss på 0739-979 302 om du har några frågor. Ibland hinner vi inte svara, då kan du skicka in din fråga genom att använda formuläret nedan. Vi återkommer så snart vi kan.

Följande tjänster gör vi inom däckservice

Däckbyte

Vi erbjuder däckbyte åt både personbilar och lastbilar snabbt och effektivt till förmånliga priser för både privatkunder och företag. Är du i behov av nya däck kan du lita på att vi kan få fram sprillans nya högkvalitativa däck från marknadens ledande däckmärken.

Däckservice

Att utföra däckservice är viktigt. Arbetet består av flera kontroll- och reparationsåtgärder som aliihopa syftar till att bibehålla däckets goda skick och balans. Detta kan göras smidigt under säsongsdäckbytet, men även mitt i säsongen om du känner att däcken behöver ses över.

Däckbalansering

Drar bilen i sidled eller skakar den under körning? Då kan det vara dags att lämna in bilen för däckbalansering. Det är av högsta vikt att däcken är korrekt balanserade. Kör man för länge med obalanserade däck snedslits däcken och väggreppet försämras snabbt. Detta bör du ta på allvar.

Däckreparationer

Upplever du att däcket tappar luft konstant eller har du fått en punktering? Då ska du lämna in bilen hos en däckexpert för att utvärdera om däcket går att reparera. När vi väl lokaliserat skadan separerar vi däcket från och reparerar det inifrån.

Däckmontering

Däckmontering innebär att däck och fälg separeras från varandra och ett nytt däck / fälg monteras med det gamla. Detta görs oftast när du som kund endast köpt däck som ska monteras utan nya fälgar. I samband med detta behöver hjulet balanseras.

Nya däckventiler

Gamla däckventiler kan börja läcka, vilket i sin tur bidrar till att bilen drar mer bränsle och väggreppet påverkas negativt. Lämna in bilen till oss och låt en däckexpert byta ut däckventilerna så att däcken håller tätt.

 Industrigatan 14

802 83 Gävle

Vi har öppet 24 timmar om veckan

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Däckkungen aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Däckkungen.