Däck & fälg till låga priser

Högkvalitetsdäck för personbilar och lastbilar

Vi på Däckkungen i Gävle kan erbjuda våra kunder förstklassiga däck från marknadens ledande tillverkare. Vare sig du söker tysta däck, miljömärkta däck eller sportdäck kan du vara säker vi alltid hittar något som passar dig. Med vårt omfattande kontaktnät med olika tillverkare kan vi erbjuda kunderna ett brett sortiment av bildäck med hög kvalitet till låga priser, oavsett om det är däck till personbil eller lastbil. Kontakta oss så går vi igenom dina önskemål och behov så hittar vi ett par däck utefter dessa ramar. Vill du få däcken monterade direkt så hjälper vi dig självklart med det också.

däckleverans till dig dygnet runt

Har du ett företag med en större fordonsflotta vars däck ska bytas? då ska du vända dig till oss. Med oss sparar du pengar samtidigt som du får riktigt högkvalitativa däck. För att underlätta för dig som kund är vi flexibla i våra arbetstider och kan komma överens med dig om var och när vi kan leverera däcken till dig, så slipper du åka till oss. Passa även på att låta oss utföra däckbalansering när vi ändå monterar däcken i samband med leverans. På så sätt har hela processen gått smidigt till för dig och allting är gjort på plats. Skicka in en offertförfrågan för däcken så återkommer vi till dig snarast.

Vi har mobila däckverkstäder som vi åker till olika städer och utför däckservice och däckreparationer med. Vårt arbetsområde är Gävle, Tierp, Sandviken, Hofors, men även söderut till Uppsala och Stockholm.

Skicka offertförfrågan

Beställ däck

Är du i behov av nya däck, kontakta oss så hjälper vi dig att få fram det som passar just din bil. Vi säljer och levererar de bästa däcken inom marknaden.

Beställ däck!

Kontakta oss!

Du kan alltid ringa oss på 0739-979 302 om du har några frågor. Ibland hinner vi inte svara, då kan du skicka in din fråga genom att använda formuläret nedan. Vi återkommer så snart vi kan.

Vår arbetsprocess är enkel

1. Sökning & förfrågan

Sök däck & skicka förfrågan till oss.

2. Leverans

Leveransen sker snabbt till dig eller din verkstad.

3. Montering

Däcken är monterade och klara på bilen

 Industrigatan 14

802 83 Gävle

Vi har öppet 24 timmar om veckan

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Däckkungen aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Däckkungen.